• Gluten Free

    Gluten Free

Hydrolizat bialka serwatkowego

Pre-Digested

Smak
Opakowanie
Ilość
25% Rabatu na Absolutnie Wszysko | Kodu: ZNIŻKA25

25% Rabatu na Absolutnie Wszysko | Kodu: ZNIŻKA25

25% Rabatu na Wszystko  | Kod: ZNIŻKA25

Teraz możesz otrzymać 25% zniżki na absolutnie wszystkie produkty dostępne na naszej stronie. 

Oferta ważna jedynie do północy 22.10.2017. Maksymalny rabat na całe zamówienie to 250zł.

KUP TERAZ
149.00 zł

Na stanie Z reguły wysyłamy w ciągu 24 godzin

Przegląd towarów

Dlaczego warto używać Hydrolizatu?

Po intensywnym treningu na siłowni będziesz potrzebował szybko przyswajanego proszku białkowego, by zapewnić organizmowi maksymalne korzyści.

Zhydrolizowane białko serwatki to takie białko serwatkowe, w którym niektóre z wiązań peptydowych w aminokwasach zostały rozłożone przy pomocy enzymów na krótsze łańcuchy aminowe, co pozwala na lepsze przyswojenie w żołądku.

Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych suplementów białkowych dostępnych na rynku. Jest przeznaczony dla osób trenujących na poważnie.

Nasze zhydrolizowane białko serwatki jest uważane za jeden z najlepszych hydrolizatów na świecie. Jest wytwarzane w kontrolowanym procesie oddziaływania na białko serwatki przy pomocy enzymów. Oddziaływanie enzymów jest łagodne i szczegółowo monitorowane, co pozwala na utrzymanie niezbędnych aminokwasów w stanie nienaruszonym i zachowanie wysokiej jakości białek.

Czym jest Hydrolizat białka?

Duża waga molekularna ułatwia wchłanianie, zaś niski stopień uwodnienia oznacza, że produkt jest wysoce bioprzyswajalny. Ten produkt białkowy ma gorzki smak, ponieważ znajduje się w stanie wstępnie przetrawionym.

Profil aminokwasowy można odnaleźć u dołu strony w rubryce 'Certyfikaty'.

Proszę zauważyć, że etykieta tego produktu jest dostępna w języku angielskim. Francuski, Włoski, Hiszpański, Holenderski, Szwedzki i Fiński mogą być również dostępne.

Główne zalety

  • Zdecydowanie najbardziej strawne białko serwatki
  • Częściowo wstępnie strawione przez enzymy dla lepszego wchłaniania
  • Molekuły protein są dalej dzielone na mniejsze grupy zwane peptydami i polipeptydami

Zalecane stosowanie

Wlać 150-250ml wody lub mleka do szejkera (im mniej płynu, tym napój będzie gęstszy). Następnie dodać półtorej dużej miarki (30g), wstrząsnąć i spożyć. Spożywać 2-3 razy dziennie albo gdy zachodzi potrzeba.

1x duża płaska miarka Myprotein to 20g. (nie wchodzi w skład zestawu)

Składniki

Hydrolizat białka serwatkowego*, emulgator (lecytyna sojowa). *Z mleka.

Informacje odżywcze

Zawartość w 30g:
energia: 110,0Kcal
energia: 465,0kJ
białko (masa sucha): 25,5g
białko (masa rzeczywista): 24,0g
węglowodany (laktoza): 1,6g
tłuszcz: 0,5g

Recenzje od klientów

W miejscach, gdzie opinie odnoszą się do żywności i produktów kosmetycznych , wyniki mogą się różnić w zależności od osoby. Opinie klientów są niezależne i nie reprezentują poglądów The Hut Group.

Podsumowanie

5.0

5.0

(1 Recenzje od klientów)

Sortuj według

hydrowhay

Ogółem:

5

Mieszalność:

5

Smak:

5

Skuteczność:

5

Rewelacyjne białko, najlepsza regeneracja po ostrym treningu, czasem na linie, wzrost siły i masy pomimo mojego wieku /45/ i wieloletniego zaangażowania w trening sportowy, zero problemów z trawieniem przy naprawdę dobrym smaku. Najlepszy i najtańszy hydroizolat serwatki na rynku. Polecam każdemu.

Sun Jun 19 11:45:50 BST 2016 przez zbig.n

Czy recenzja była pomocna?

Hydrolizat bialka serwatkowego

Wybierz obrazek

Hydrolizat bialka serwatkowego
Back to top