Smak krówki brownie: mieszanka białka (20%) (hydrolizowane białko serwatkowe (mleko), koncentrat białka serwatkowego (mleko), izolat białka sojowego, koncentrat białka mleka), substancja słodząca (maltitol), czekolada mleczna (16%) (substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyna rzepakowa)), karmel z brązowego cukru o niskiej zawartości cukru (12%) (oligofruktoza, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), oleje roślinne (z ziaren palmowych, palmowy), masło (mleko), woda, mączka chleba świętojańskiego, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna rzepakowa, tristearynian sorbitolu), karmelizowany cukier, substancja żelująca (pektyna), sól), syrop oligofruktozowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), hydrolizowana żelatyna wołowa, preparowane białko soi o smaku kakaowym (4%) (izolat białka sojowego, kakao w proszku, skrobia z tapioki), kazeinian wapnia (mleko), olej rzepakowy, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty naturalne, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. CZEKOLADA MLECZNA: masa kakaowa minimum 42%, sucha masa mleka minimum 18%. ALERGENY: alergeny zostały zaznaczone w składnikach pogrubioną czcionką. Produkt może zawierać orzechy ziemne, inne orzechy i gluten.