• wegetariański

    wegetariański

Chrupki białkowe (próbka)

Whey Isolate Crisp Balls

Smak
Opakowanie
Ilość

Im więcej, tym lepiej! Nawet 30% rabatu lub 20% na wszystko z kodem: MPPL20

Im większy zakup, tym większy rabat!

  • Otrzymaj 20% rabatu na wszystko z kodem MPPL20 lub
  • 25% rabatu gdy wydasz 300zł  z kodem MPPL25
  • 30% rabatu gdy wydasz 450zł z kodem MPPL30

Wszystko zależy od Ciebie! Oferta ważna do północy 22 Lutego 2017. Na każdym zamówieniu możesz użyć jednego kodu rabatowego.

KUP TERAZ

29.00 zł

Na stanie | Z reguły wysyłamy w ciągu 24 godzin

Przegląd towarów

Czym są chrupki białkowe?

Chrupki białkowe to chrupiące kuleczki z białka o średnicy 3-4 mm.

Zalety chrupek białkowych

Nasze chrupki białkowe to przekąska bogata w białko (aż 50%!), dzięki któremu szybciej osiągniesz swoje cele w zakresie rozbudowy mięśni. Można dodawać je do płatków śniadaniowych albo wypieków w celu podniesienia ich zawartości białka, albo żeby były bardziej chrupiące.

Dla kogo odpowiednie są chrupki białkowe?

Na chrupki białkowe najczęściej decydują się osoby, które lubią dostarczyć sobie dodatkowego białka z niekonwencjonalnych źródeł. Ot, patrzymy z kumplami na film i zajadamy się dodatkowym białkiem.

Proszę zauważyć, że etykieta tego produktu jest dostępna w języku angielskim. Fracuski, Włoski, Hiszpański, Holenderski, Szwedzki i Fiński mogą być również dostępne.

Główne zalety

  • Pomaga na wzrost tkanki mięśniowej
  • Można dodawać do innych pokarmów i potraw w celu zwiększenia ich zawartości białka
  • Smaczna przekąska o niskiej zawartości tłuszczu.

Zalecane stosowanie

Produkt można stosować jako uzupełnienie różnych pokarmów.

Składniki

Izolat białka serwatkowego, mąka z ryżu, lecytyna sojowa (emulgator).

Informacje odżywcze

Zawartość w 100g produktu
Energia: 365kcal
Białko: 52.0g
Węglowodany: 40.0g
Laktoza: 1.2g
Tłuszcze: 1.0g

Recenzje od klientów

Obecnie nie ma żadnych recenzji.

Napisz recenzję, aby mieć szansę wygrać voucher w wysokości 100 euro

Chrupki białkowe (próbka)

Wybierz obrazek

Chrupki białkowe (próbka)