Batonik wysokobiałkowy
MyBar Zeros to świetnie smakujące, wysoko białkowe batony idealne dla każdego, kto szuka alternatywnego źródła białka w podróży.
Batony są dostępne w 5 pysznych smakach takich jak: Sernik cytrynowy, Czekoladowy, Migdałowo-waniliowy, Truskawkowo-waniliowy and Jabłkowo-cynamonowy.
Inny sposób ich jedzenia: zdjąć opakowanie, położyć baton na talerzu i spróbuj go piec w piekarniku przez kilka minut lub włóż go do mikrofali na ok. 20 sekund. Zmieni się on w miękki i lepki baton idealny na wysokobiałkowy deser lub podwieczorek. Możesz także spróbować dodać orzechów, nerkowców lub masło migdałowe do batonów dla dalszej poprawy smaku.
Proszę zauważyć, że etykieta tego produktu jest dostępna w języku angielskim. Fracuski, Włoski, Hiszpański, Holenderski, Szwedzki i Fiński mogą być również dostępne.
Spożywać jako przekąskę, 1-2 razy dziennie.
Ostrzeżenie: Nieodpowiedni dla diabetyków. Baton zawiera naturalne, surowe materiały. Chociaż dołożono dodatkowych starań, aby usunąć wszystkie nasiona, łupiny orzechów czy łodygi surowców, jednak niektóre wciąż mogą występować.
Przechowywanie: Produkt powinien być przechowywany i transportowany w zakresie temperatur 15°C. to 22°C. z dala od promieni słonecznych, ekstremalnych zmian ciepła, zapachów i wilgotności.
Alergeny: patrz skład bold. Może zawierać soję, orzechy ziemne i produkty pochodne. Wytwarzana w zakładzie, gdzie używana jest pszenica, gluten, jaja, sezam. Alergeny, nasiona i produkty pochodne.
Smak migdałowo-waniliowy: Białka Mleka, Isomalto-oligosacharydy, Substancja wypełniająca (Polydekstroza), Migdały (10%), Oligofruktoza, Olej słonecznikowy, Aromaty, Sól, Słodzik (glikozydy stewiolowe).
Smak jabłkowo-cynamonowy: Białka Mleka, Isomalto-oligosacharydy, Substancja wypełniająca (Polydekstroza), Oligofruktoza, Olej słonecznikowy, Migdały, Jabłko (3.3%), Przyprawy (0.3%), Sól, Aromaty, Słodzik (Glikozydy stewiolowe), Barwnik (Beta Karoten).
Smak czekoladowy: Białka Mleka, Isomalto-oligosacharydy, Substancja wypełniająca (Polydekstroza), Oligofruktoza, Masa kakaowa (8.8%), Śruta kakaowa (4.4%), Odtłuszczone kakao (2.2%), Aromaty, Sól, Słodzik (Glikozydy stewiolowe).
Smak sernika cytrynowego: Białka Mleka, Isomalto-oligosacharydy, Substancja wypełniająca (Polydekstroza), Oligofruktoza, Olej słonecznikowy, Migdały (5.6%), Aromaty, Sól, Kwas (Kwas cytrynowy), Słodzik (Glikozydy stewiolowe), Barwnik (Beta Karoten).
Smak truskawkowo-waniliowy: Białka Mleka, Isomalto-oligosacharydy, Substancja wypełniająca (Polydekstroza), Oligofruktoza, Migdały, Olej słonecznikowy, Truskawki (1.1%), Naturalne aromaty, Sól, Słodzik (Glikozydy stewiolowe).
Wielkość porcji - 1 batonik (65g)
Ilość porcji w opakowaniu - 1 batonik
Zawartość w 100g | Zawartość w batoniku(65g) | ||
Energia | 1261 kJ/304 kcal | 820 kJ/198 kcal | |
Tłuszcze | 9.5 g | 6.2 g | |
w tym nasycone | 1.1 g | 0.7 g | |
Węglowodany | 3.9 g | 2.6 g | |
w tym cukry | 3.7 g | 2.4 g | |
Białko | 31 g | 20.2 g | |
Sole | 0.58 g | 0.37 g |
Powyższe informacje spożywcze odnoszą się do wersji Lemon Cheesecake (cytrynowy sernik) – w wypadku innych wersji smakowych zawartość poszczególnych składników może się różnić o około 10%