Alergeny zostały zaznaczone w wykazie składników pogrubioną czcionką. Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się również mleko.
Smak waniliowy: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza), aromat.
Smak syropu klonowego: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), aromat, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza).
Smak syropu złocistego: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), aromat, substancja słodząca (sukraloza).
Bez dodatków smakowych: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza).