Alergeny zostały zaznaczone w wykazie składników pogrubioną czcionką.
Smak milkshake’a truskawkowego: mieszanka węglowodanów w proszku (58%) (Carb10™ (skrobia grochowa), silnie rozgałęziona dekstryna cykliczna, bezglutenowa mąka owsiana, organiczna mąka gryczana), mieszanka białek (32%) (izolat białek serwatki (mleko, soja), koncentrat białek serwatki (mleko), hydrolizat białek serwatki (mleko), kazeina micelarna (mleko)), substancja smakowa (barwnik (czerwień buraczana), substancja słodząca (sukraloza)), siemię lniane w proszku, trójglicerydy o średniej długości łańcucha w proszku (olej palmowy, syrop glukozowy, stabilizator (fosforan potasu), przeciwutleniacz (fosforan wapnia)), emulgator (guma ksantanowa), MyZyme™ (mieszanka enzymów: proteaza, amylaza, laktaza, celulaza, lipaza).
Smak brownie czekoladowego: mieszanka węglowodanów w proszku (58%) (Carb10™ (skrobia grochowa), silnie rozgałęziona dekstryna cykliczna, bezglutenowa mąka owsiana, organiczna mąka gryczana), mieszanka białek (32%) (izolat białek serwatki (mleko, soja), koncentrat białek serwatki (mleko), hydrolizat białek serwatki (mleko), kazeina micelarna (mleko)), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (6%), siemię lniane w proszku, trójglicerydy o średniej długości łańcucha w proszku (olej palmowy, syrop glukozowy, stabilizator (fosforan potasu), przeciwutleniacz (fosforan wapnia)), substancja smakowa, emulgator (guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza), MyZyme™ (mieszanka enzymów: proteaza, amylaza, laktaza, celulaza, lipaza).