Alergenybold.
Czekoladowe babeczki z białym lukrem: Cukier, olej kokosowy, izolat białka sojowego (8%) (emulgator ( soja Lecytyna)), olej rzepak, Koncentrat białka serwatkowego (5%) ( mleko < / strong>) (emulgator ( soja Lecytyna)), substancja utrzymująca wilgotność (warzywna gliceryna), mąka ( pszenica mąka, węglan wapnia, żelazo, niacyny, tiaminy), masło solone ( mleko , sól), kakao w proszku (4%), fruto - oligosacharydów, czekolada ganache (4%) (Czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator ( soja ), śmietana ( mleko ), masło solone ( mleko , sól), glukoza, substancja konserwująca (E202)), całe jajko w proszku, czekolada Smak Mini Fasola (2%) (cukier, masło kakaowe, serwatka w proszku ( mleko ), kakao w proszku, mleko w proszku, emulgator ( soja lecytyna) , guma arabska, wosk Carnauba, wosk pszczeli, barwniki (E101, E120, E141, E160a, E162, E163, E171, E172)), kawałki ciemnej czekolady (2%) (masa kakaowa, cukier, emulgator ( soja lecytyna), ekstark wanilii)), skrobia (kukurydzy woskowej, ziemniaków, pszenica ), glukoza, jęczmień z ekstraktu słodowego, konserwant (E202), smak wanili , środki spulchniające (E450, E501, E500), emulgatory (E471, E477, E481), dekstroza, pszenica gluten, stabilizator (E415), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).
Czekoladowe babeczki z niebieskim lukrem : cukier, olej kokosowy, izolat białka sojowego (8%) (emulgator ( soja Lecytyna)), Olej rzepakowy, koncentrat białka serwatkowego (8%) ( mleko ) (emulgator ( soja Lecytyna)), substancja utrzymująca wilgotność (warzywna gliceryna), mąka ( pszenica , węglan wapnia, żelaza, niacyny, tiaminy), masło solone ( mleko , sól), fruktooligosacharydy - oligosacharydów, czekolada ganache (4%) (Czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator ( soja lecytyna)), śmietana ( mleko ), masło solone ( Mleko , sól), glukoza, substancja konserwująca (E202)), kakao w proszku ( 4%), całe jajko w proszku, kawałki ciemnej czekolady (2%) (masa kakaowa, cukier, emulgator ( soja lecytyna), ekstrakt wanilii), skrobia (kukurydzy woskowej, ziemniaczana, pszenica ), glukoza, kolorowa posypka (cukier, pszenica skrobia, syrop glukozowy, woda, olej kokosowy, wosk pszczeli, kolory (E100, E162, E163 )), jęczmień z ekstraktu słodowego, konserwant (E202), Vanilla smakowe, środki spulchniające (E450, E501, E500), emulgatory (E471, E477, E481), Kolor (Spirtulina), dekstroza, pszenica gluten, stabilizator (E415), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), kolorowa posypka (E171).
Ciemna czekolada zawiera minimum 50% masy kakaowej .