SMAK CYTRYNOWO-LIMONKOWY: hydrolizat białek serwatki: (mleko) (85%), naturalna substancja smakowa, mieszanka elektrolitów w proszku (chlorek sodu, siarczany potasu, fosforany wapnia, tlenek magnezu), kwas (kwas cytrynowy), kompleks witamin B (niacyna, kwas pantotenowy, witamina B6, witamina B1, witamina B2, kwas foliowy, biotyna, witamina B12), witamina C, regulator kwasowości (kwas fosforowy), substancja słodząca (sukraloza), substancje przeciwpieniące (dimetylopolisiloksan, dwutlenek krzemu).
SMAK RÓŻOWEGO GREJPFRUTA: hydrolizat białek serwatki: (mleko) (81%), substancja smakowa, mieszanka elektrolitów w proszku (chlorek sodu, siarczany potasu, fosforany wapnia, tlenek magnezu), kwas (kwas cytrynowy), kompleks witamin B (niacyna, kwas pantotenowy, witamina B6, witamina B1, witamina B2, kwas foliowy, biotyna, witamina B12), witamina C, regulator kwasowości (kwas fosforowy), barwnik (czerwień buraczana), substancja słodząca (sukraloza), substancje przeciwpieniące (dimetylopolisiloksan, dwutlenek krzemu).
SMAK WINOGRONOWY: hydrolizat białek serwatki: (mleko) (81%), substancja smakowa, mieszanka elektrolitów w proszku (chlorek sodu, siarczany potasu, fosforany wapnia, tlenek magnezu), kwas (kwas cytrynowy), barwnik (czerwień buraczana), kompleks witamin B (niacyna, kwas pantotenowy, witamina B6, witamina B1, witamina B2, kwas foliowy, biotyna, witamina B12), witamina C, regulator kwasowości (kwas fosforowy), wyciąg ze spiruliny, substancja słodząca (sukraloza), substancje przeciwpieniące (dimetylopolisiloksan, dwutlenek krzemu).
ALERGENY: alergeny zostały zaznaczone w składnikach pogrubioną czcionką.