Deser bananowy
mieszanka białek (kazeina micelarna, kazeinian wapnia, koncentrat białka serwatkowego, sproszkowane białko jajeczne, peptydy glutaminy), triglicerydy średniołańcuchowe, maltodekstryna, aromat, guma ksantanowa, fosforan potasu, barwnik (kurkumina), substancja słodząca (sukraloza).
Pudding czekoladowy
Mieszanka białek (kazeina micelarna, kazeinian wapnia, koncentrat białka serwatkowego, sproszkowane białko jajeczne, peptydy glutaminy), triglicerydy średniołańcuchowe, maltodekstryna, aromat, proszek kokosowy, guma ksantanowa, fosforan potasu, substancja słodząca (sukraloza).
Deser truskawkowy
mieszanka białek (kazeina micelarna, kazeinian wapnia, koncentrat białka serwatkowego, sproszkowane białko jajeczne, peptydy glutaminy), triglicerydy średniołańcuchowe, maltodekstryna, aromat, guma ksantanowa, fosforan potasu, barwnik (czerwień buraczana), substancja słodząca (sukraloza).
Ciastko waniliowe
mieszanka białek (kazeina micelarna, kazeinian wapnia, koncentrat białka serwatkowego, sproszkowane białko jajeczne), peptydy glutaminy, triglicerydy średniołańcuchowe, maltodekstryna, aromat, guma ksantanowa, fosforan potasu, substancja słodząca (sukraloza).