Wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystywane są także mleko, soja, gluten i produkty pochodne.
Bez środków aromatyzujących:
Mieszanka aminokwasów egzogennych w proszku (L-leucyna (33%), L-izoleucyna (6%), L-lizyna (15%), L-walina (15%), L-fenyloalanina (12%), L-treonina (10%), L-histydyna (5%), L-metionina (3%), L-tryptofan (1%))
Czerwone jabłko:
Aminokwasy egzogenne w proszku (80%) (L-leucyna, L-walina, L-lizyna, L-fenyloalanina, L-treonina, L-izoleucyna, L-histydyna, L-metionina, L-tryptofan), substancja aromatyzująca (substancje aromatyzujące), kwas (kwas cytrynowy), barwnik (czerwień buraczana), substancja słodząca (sukraloza).
Czerwona fasola:
Aminokwasy egzogenne w proszku (80%) (L-leucyna, L-walina, L-lizyna, L-fenyloalanina, L-treonina, L-izoleucyna, L-histydyna, L-metionina, L-tryptofan), substancja aromatyzująca (substancje aromatyzujące), kwas (kwas cytrynowy), barwniki (koncentrat buraczany, wyciąg z jabłek), substancja słodząca (sukraloza).
Yuzu:
Aminokwasy egzogenne w proszku (80%) (L-leucyna, L-walina, L-lizyna, L-fenyloalanina, L-treonina, L-izoleucyna, L-histydyna, L-metionina, L-tryptofan), substancja aromatyzująca (substancje aromatyzujące, naturalne substancje aromatyzujące), kwas (kwas cytrynowy), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (kurkumina).
Japońska śliwka:
Aminokwasy egzogenne w proszku (80%) (L-leucyna, L-walina, L-lizyna, L-fenyloalanina, L-treonina, L-izoleucyna, L-histydyna, L-metionina, L-tryptofan), substancja aromatyzująca (substancje aromatyzujące), kwas (kwas cytrynowy), barwnik (koncentrat buraczany), substancja słodząca (sukraloza).
Grejpfrut:
Aminokwasy egzogenne w proszku (84%) (L-leucyna, L-walina, L-lizyna, L-fenyloalanina, L-treonina, L-izoleucyna, L-histydyna, L-metionina, L-tryptofan), substancja aromatyzująca (naturalne substancje aromatyzujące), kwas (kwas cytrynowy), substancja słodząca (sukraloza).