Pieczywo białkowe
Przepyszne, wysokobiałkowe pieczywo. Zawiera 30% mniej węglowodanów niż zwykłe pieczywo dostępne w supermarketach
42% RABATU | KOD: IWPL
-42% rabatu na Twoje zamówienie! Mamy dla Ciebie ponad 2500 produktów do wyboru i gwarantujemy, że będziesz zadowolony niezależnie, od tego co wybierzesz! Niezależnie od kategorii produktów, oferujemy najwyższą jakość, czy kupisz produkty białkowe, ubrania lub akcesoria - nie przegap takiej okazji!
Akcja promocyjna trwa do odwołania lub wyczerpania promocyjnych zasobów. Do zamówienia może zostać użyty tylko jeden kod rabatowy. Maksymalna zniżka wynosi 1500 PLN. Rabaty mogą wykluczać listę nowych produktów i kolekcji
Dzięki mniejszej zawartości węglowodanów (do 30%, w porównaniu ze zwykłym pieczywem dostępnym w supermarketach), będziesz się mógł cieszyć jedzeniem tego, co lubisz i z nieco mniejszym poczuciem winy.
Wytwarzane z pszenicy i izolatu białek grochu, nasze pieczywo w każdej swojej kromce zawiera 15 g białka i doskonale zwiększać będzie Twoje dzienne spożycie białka.
- 15 g białka w każdej kromce produktu
- 30% mniej węglowodanów niż pieczywo dostępne w supermarketach
- Ponad dwukrotnie więcej białka niż pieczywo z supermarketów
Bogate w wysokiej jakości białko, które pomaga w rozwoju i utrzymaniu ważnej tkanki mięśniowej,1 pieczywo białkowe naszej produkcji to doskonały sposób na zwiększenie ilości białka w przygotowywanych posiłkach. Ponadto, 15 g węglowodanów w każdej kromce produktu pomoże Ci w regeneracji2 po porannej przebieżce lub po wieczornej sesji na siłowni.
1. Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.
2. Węglowodany przyczyniają się do przywrócenia prawidłowego funkcjonowania mięśni (skurczy) po bardzo intensywnym i/lub długotrwałym wysiłku fizycznym prowadzącym do zmęczenia mięśni i wyczerpania zapasów glikogenu w mięśniach szkieletowych. Ten korzystny efekt uzyskuje się pod spożyciu węglowodanów z różnych źródeł w dawkach o łącznej ilości 4 g na każdy kilogram masy ciała, w przeciągu pierwszych 4 godzin (ale nie później niż 6) po wysoce intensywnym i/lub długotrwałym wysiłku fizycznym prowadzącym do przemęczenia mięśni i wyczerpania zapasów glikogenu w mięśniach szkieletowych.
Kiedy spożywać Pieczywo białkowe?
Świetnie nadaje się o każdej porze i nie ma znaczenia, czy spożywać je będziesz razem ze spieczonym serem, czy może jako kanapkę na przyrost mięśni.
Z czym spożywać Pieczywo białkowe?
Pieczywo białkowe to doskonały zdrowy zamiennik, który pomoże utrzymać Ci dietę pod kontrolą – doskonale nadaje się do sporządzania smakowitych i bogatych w białko kanapek i tostów.
Można go zamrażać. W dniu zakupu produkt należy zamrozić, bez odpakowywania, i spożyć w przeciągu 3 miesięcy. W przypadku rozmrożenia produktu, należy go rozmrozić całkowicie a następnie spożyć. Po rozmrożeniu produktu nie wolno zamrażać ponownie. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Opakowanie produktu nie nadaje się do używania w kuchenkach mikrofalowych. Aby uniknąć ryzyka uduszenia się, opakowania przechowywać poza zasięgiem niemowląt i dzieci.
Wielkość porcji - 2 kromki
Informacja odżywcza
W 100g W porcji (2 Slices) *RI Wartość energetyczna 1008 kJ/258 kcal 1273 kJ/302 kcal 14% Tłuszcze 5 g 5.2 g 7% w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.9 g 1.1 g 6% Węglowodany 26 g 30 g 10% w tym cukry 4.3 g 5 g 5% Błonnik 3.5 g 4.1 g Białko 26 g 30 g 60% Sól 1 g 1.2 g 20% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Informacja o wartościach odżywczych opiera się na tej wersji produktu, w przypadku innego smaku wartości odżywcze mogę ulec zmianie.
By sprawdzić alergeny, w tym płatki zawierające gluten, spójrz na składniki, które zostały pogrubione . Może zawierać orzechy, ziarna sezamu, jajka i mleko.
Chleb razowy: Mąka pszennapszenicznego, gluten,izolat białka grochu, sfermentowana mąka pszenna, mąka sojowa, ziarna słonecznika, drożdże, siemię lniane, sól, tłuszcz roślinny (tłuszcz palmowy i olej rzepakowy), ocet spirytusowy, skoncentrowany sok owocowy (jabłkowy, gruszkowy i winogronowy), niezmodyfikowana skrobia ryżowa, melasa, konserwant (Propionian wapnia), Emulgatory (Estry kwasów tereinowych i mono- i diacetylotarowych lub mono- lub diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearyoilomleczan wapnia), dekstroza pszenna, wzmocniona mąka pszenna, mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina, środek do obróbki mąki (kwas askorbinowy).
Często kupowane razem
