Darmowa dostawa do domu od 229zł Niezrównana jakość Zaproś znajomego, zarób 65zł Szybka dostawa do punktu odbioru KUP WIĘCEJ, ZAOSZCZĘDŹ WIĘCEJ
AŻ DO 40% RABATU NA ZAMÓWIENIE | KOD: WIECEJ
+ DARMOWE PREZENTY OD 222 zł I 350 zł
KUPUJ TERAZ
PRZEPISY

Wysokobiałkowy Sernik Wielkanocny Bez Pieczenia

Sernik, białka i mini jajka. Jak można tego nie pokochać?

Wiele osób chce trochę pogrzeszyć w Wielkanoc, a ten przepis od @kirstyfletcher_ Cię nie zawiedzie. Przy zaledwie 430 kaloriach na porcję z pewnością nie zrujnuje Twojej diety. To pyszna, wypełniona białkiem przekąska, którą zawsze możemy mieć na wyciągnięcie ręki.

Jeśli masz wolne słoiczki, możesz przygotować tę przekąskę nawet na cały tydzień. I to jest to - nie ma nic, co kochamy bardziej, niż przygotowywanie posiłków.

Ilość porcji 1

Wysokobiałkowy Sernik Wielkanocny

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Wymieszaj płatki owsiane, miód, ekstrakt z wanilii i mleko
  2. Wstaw do mikrofali na 1 minutę, mieszając po 30 sekundach.
  3. Przełóż do słoika lub kokilki, a następnie włóż do zamrażalnika na kilka minut. 
  4. Połącz Kvarg z połową roztopionej pasty białkowej
  5. Nałóż mieszankę na spód swojego sernika, a następnie dodaj resztę roztopionej pasty białkowej.
  6. Następnie dodaj kilka kawałków mini jajek na brzegach i umieść całe mini jajko na środku.
  7. Włóż do lodówki na co najmniej 5 godzin. Pozostało delektować się!
49.00 zł‎

Wysokobiałkowa Kanapka Lodowa

Wysokobiałkowa kanapka lodowa, to dla nas powrót do dzieciństwa. Sprawdź nasz uwielbiany i prosty przepis na ten smakołyk.

Sałatka Makaronowa Cezar z Kurczakiem

Sałatka makaronowa cezar z kurczakiem to danie, którym zaimponujesz gościom i sobie samemu. Jes to to lekka opcja na obiad, która Cię nasyci na długo.

Informacje Odżywcze - Wysokobiałkowy Sernik Wielkanocny

Wartości w porcji

Kalorie 430
Całkowita Zawartość Tłuszczu 13g
Całkowita Zawartość Węglowodanów 53g
Białko 25g
Emily Wilcock
Emily Wilcock Autor i ekspert
After finishing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her degree in Business Management and Marketing — before coming back to work full-time with the team. Emily specialises in high-protein recipes, inspiring real-life stories and accessible health and fitness advice, and her work has been featured in The Supplement Magazine. When she’s not in the kitchen baking or cooking, she’s out exploring Manchester’s best food spots, or working up an appetite at the gym.

Powiązane posty