Darmowa dostawa do domu od 229zł Niezrównana jakość Zaproś znajomego, zarób 65zł Szybka dostawa do punktu odbioru TAJEMNICZA ZNIŻKA HALLOWEEN DO 43 % | KOD: MYSTERYPL

+ 50% RABATU PRZY ZAKUPIE KALENDARZA ADWENTOWEGO + DARMOWA DOSTAWA NALICZA SIE AUTOMATYCZNIE


KUP TERAZ
PRZEPISY

Jagodowy Proteinowy Napój Gazowany | Jelly Belly

Emily Wilcock
Published: 15.06.2023 Autor: Emily Wilcock
Autor i ekspert
Bycie przygotowanym wykracza poza samo jedzenie.

Ten przepis to @kirstyfletcher_ odpowiada na wszystkie nasze modlitwy o byciu przygotowanym. W niedzielne popołudnie, kiedy usiądziesz, aby uporządkować cotygodniowe posiłki, możesz teraz także przygotować potreningowy napój. 

Klarowane Białko Serwatkowe Jelly Belly to naprawdę coś, o czym można pisać eseje. Istnieje pozornie nieskończona ilość pomysłów na przepisy, które pomogą Ci osiągnąć cele związane z białkami. I ten przepis na pewno nie zawodzi. Zapewnij sobie zastrzyk białka po wyczerpującym treningu.

Porcje

Na 1

Składniki

Sposób przygotowania

  • Dodaj wodę i Izolat Białka do szejkera i wlej do tacki na lód.
  • Następnie dodaj jagody i włóż do zamrażalnika na całą noc.
  • Dodaj białkowe kostki do szklanki i zalej lemoniadą.
  • Smacznego!
199.00 zł‎

Spodobał Ci się ten przepis? Sprawdź inne:

Clear Whey? Zmień Reguły Treningów Podczas Tego Lata

Jeżeli jeszcze nie próbowałeś naszego orzeźwiającego szejka proteinowego, pozwól...

10.06.2021 Autor: Liam Agnew

Mojito z Clear Whey - 2 Przepisy

Te przepyszne orzeźwiające koktajle Mojito z Clear Whey Isolate są dokładnie tym...

30.08.2021 Autor: Lauren Dawes

Informacje Odżywcze - Jagodowy Proteinowy Napój Gazowany

Wartości w porcji
Kalorie Węglowodany Białko
100 8g 20g

 

Emily Wilcock
Emily Wilcock Autor i ekspert
After finishing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her degree in Business Management and Marketing, before coming back to work full-time with the team. Emily specialises in high-protein recipes, inspiring real-life stories and accessible health and fitness advice, and her work has been featured in The Supplement Magazine. When she’s not in the kitchen baking or cooking, she’s out exploring Manchester’s best food spots, or working up an appetite at the gym.

Powiązane posty