Darmowa dostawa do domu od 229zł Niezrównana jakość Zaproś znajomego, zarób 65zł Szybka dostawa do punktu odbioru KUP WIĘCEJ, ZAOSZCZĘDŹ WIĘCEJ
AŻ DO 40% RABATU NA ZAMÓWIENIE | KOD: WIECEJ
+ DARMOWE PREZENTY OD 222 zł I 350 zł
KUPUJ TERAZ
PRZEPISY

Jagodowy Proteinowy Napój Gazowany | Jelly Belly

Bycie przygotowanym wykracza poza samo jedzenie.

Ten przepis to @kirstyfletcher_ odpowiada na wszystkie nasze modlitwy o byciu przygotowanym. W niedzielne popołudnie, kiedy usiądziesz, aby uporządkować cotygodniowe posiłki, możesz teraz także przygotować potreningowy napój. 

Klarowane Białko Serwatkowe Jelly Belly to naprawdę coś, o czym można pisać eseje. Istnieje pozornie nieskończona ilość pomysłów na przepisy, które pomogą Ci osiągnąć cele związane z białkami. I ten przepis na pewno nie zawodzi. Zapewnij sobie zastrzyk białka po wyczerpującym treningu.
napój

Porcje

Na 1

Składniki

Sposób przygotowania

  • Dodaj wodę i Izolat Białka do szejkera i wlej do tacki na lód.
  • Następnie dodaj jagody i włóż do zamrażalnika na całą noc.
  • Dodaj białkowe kostki do szklanki i zalej lemoniadą.
  • Smacznego!
199.00 zł‎

Spodobał Ci się ten przepis? Sprawdź inne:

Clear Whey? Zmień Reguły Treningów Podczas Tego Lata

Jeżeli jeszcze nie próbowałeś naszego orzeźwiającego szejka proteinowego, pozwól nam Cię z nim zapoznać. Oto wszystko co musisz wiedzieć o Clear Whey.

06/10/2021 Do: Liam Agnew

Mojito z Clear Whey - 2 Przepisy

Te przepyszne orzeźwiające koktajle Mojito z Clear Whey Isolate są dokładnie tym, czego potrzebujesz dla ochłody po intensywnym treningu.

Informacje Odżywcze - Jagodowy Proteinowy Napój Gazowany

Wartości w porcji
Kalorie Węglowodany Białko
100 8g 20g

 

Emily Wilcock
Emily Wilcock Autor i ekspert
After finishing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her degree in Business Management and Marketing — before coming back to work full-time with the team. Emily specialises in high-protein recipes, inspiring real-life stories and accessible health and fitness advice, and her work has been featured in The Supplement Magazine. When she’s not in the kitchen baking or cooking, she’s out exploring Manchester’s best food spots, or working up an appetite at the gym.

Powiązane posty