Zmagasz się z resztkami indyka po Świętach?
Składniki:
1 łyżka 100% Oleju kokosowego - 8 pełnoziarnistych tortilli
- 150g niskotłuszczowego cheddaru (startego)
- 200g gotowanego indyka (grubo posiekanego
- 2 awokado (w plasterkach)
- 100 g niskotłuszczowej fety
- Kolendra
Salsa
Przygotowanie:
Spodobał Ci się ten przepis? Wypróbuj inne...
Białkowe Śnieżki z Białej Czekolady
Te pyszne białkowe śnieżki idealne na jednego gryza, wspomogą Twoje ostatnie ser...
Świąteczny Burger z Indykiem i Żurawiną
Ten pyszny świąteczny burger jest świetną rozgrzewką przed głównym wydarzeniem B...
Quesadillas z Indykiem i Awokado
Kalorie: 605 kcal ( 252 kalorii z tłuszczu )
| % Dziennego spożycia* | ||
| Całkowita zawartość tłuszczu | 28g | 43% |
| Całkowita zawartość węglowodanów | 46g | 15% |
| Białko | 40g | 80% |
* Procentowa wartość dziennego spożycia bazuje na diecie opartej o 2000 kalorii.
Lauren jest absolwentką literatury angielskiej pochodzącą z Południa. Zawsze uwielbiała pływać, niedawno odkryła siłę treningu siłowego i regularnie pracuje nad poprawą podczas cotygodniowych zajęć z jogi.
W weekendy zazwyczaj gotuje lub wychodzi na brunch. Lubi wypróbowywać nowe przepisy ze swoimi współlokatorami - zwłaszcza, że dopiero pozbywa się studenckich nawyków, takich jak dieta makaronowa. Przede wszystkim mocno wierzy w zachowanie równowagi między siłownią a dżinem.
Dowiedz się więcej o doświadczeniu Lauren tutaj.